03 Mayıs 2025 Cumartesi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

.

25 Ağustos 2017 Cuma 10:46

mhp dönemi kapanmıştır

Anlayana

24 Ağustos 2017 Perşembe 23:07

Dinara gelmiş geçmiş en iyi belediye başkanıdır.herkes tarafından sevilir.sevmeyen de bellidir.

umut

24 Ağustos 2017 Perşembe 22:24

mhp bitti.refarandumun sonucu da bunu açık olarak gösterdi. bahceliye yalakalık edenlerde gelmesin bize

kazak

24 Ağustos 2017 Perşembe 17:38

Ispartadaki **** meralcilere ve mhpden geçinen tipleredikkatinizi çekerim sevgili okuyucular. bunlar"meral akşener beni genel başkan yardımcısı yapacak", meral akşener beni genel merkezde değerlendirecek", "10 sene daha koltuğumu korurum", "meral akşener beni oğlu gibi sever" diyen tipler. bunların halen dirsek teması var ve yeni parti kurulduğunda mhp yi satacaklar. veya toplu geçişlerin önünü açacaklar. her halükarda mhp ye zarar verecekler. mhp üst yönetimi umarım bu ekibin önünü keser.

ali

24 Ağustos 2017 Perşembe 13:02

hani bunlar ön seçim yapacaktı ? hani demokrastik olacakalrdı? bu ne perhiz bu ne lahana aturşusu? senden başka adam kalmadı mı dinarda.

Alper

24 Ağustos 2017 Perşembe 12:30

Maalesef MHP insan harcama partisidir. Tamam Devlet bey gerçekten devletini seven bir kişi ama maalesef MHP yi Devleti düşündüğü kadar düşünmeyen bir lider. Keşke her ikisni bir arada yapabilse. Bunlardan sebep, partide bir şeyler yapmak isteyen, sevilen, sivrilen kişilerin önü kesiliyor. Bu insanlar yıllarca hiç bir fedekarlıktan kaçınmayıp, partiye kendileri adamış insanlar. Bu insanlar partiyi, davayı ülküyü düşündükleri kadar ailelerini düşünmeyen insanlar. Bu gibi insanlar saymakla bitmez.

A.A.

24 Ağustos 2017 Perşembe 11:02

saffet başkanım seni dinar halkı ve çevresi çok iyi biliyor çıktğın bu kutlu yolda başarılar Allah Utandırmasın

Dinarlı

24 Ağustos 2017 Perşembe 10:53

Önceden chp liydi mhp li oldu şimdi Meral ci bakalım ilerde hangi safta olacak sayın başkan

Saffet

24 Ağustos 2017 Perşembe 09:17

Saffet Başkan Adam gibi Adamdır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR